Close

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Remove From Cart
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2551025181
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39,90€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39,90€

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι το φαρμακείο με την επωνυμία «ΜΗΤΚΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», με τον διακριτικό τίτλο diamondpharmacy.gr το οποίο εκπροσωπείται νόμιμα από τον Φαρμακοποιό ΜΗΤΚΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ.

Η έδρα του φαρμακείου μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Ι. ΚΑΒΥΡΗ 1 ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 310 στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Τ.Κ. 68100.Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο (πχ. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail κ.α) To diamondpharmacy.gr έχει εφοδιαστεί με τα κατάλληλα συστήματα και συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων Κανονισμός [ΕΕ] 2016/679 γνωστός διεθνώς ως GDPR.

1. Περιήγηση στο Διαδικτυακό Τόπο του diamondpharmacy.gr

Στο diamondpharmacy.gr χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθήσουμε τη δραστηριότητα των χρηστών μέσα στο ιστότοπο μας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να δούμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο μας. Παρόλο που το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Το Google Analytics καταγράφει ακόμα τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google ΔΕΝ μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων, όπως αναφέρουμε και πιο κάτω.

2. Εγγραφή Μέλους - Άνοιγμα Λογαριασμού

Κατά τη διαδικασία εγγραφής Μέλους, το diamondpharmacy.gr συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα τα οποία οι χρήστες δηλώνουν οικειοθελώς κατά την εγγραφή τους, προκειμένου να ανοίξουν Λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση συλλέγουμε το email και κωδικό πρόσβασης, όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, τα οποία κρυπτογραφούνται, όπως αναλύουμε και πιο κάτω. Τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα τα χρησιμοποιεί το diamondpharmacy.gr με σκοπό να σας ανοίξει Λογαριασμό μέσω του οποίου μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των συναλλαγών σας, τα σχόλια/κατάσταση παραγγελίας, εντοπισμό της παραγγελίας καθώς και τους πόντους ανταμοιβής που έχετε συγκεντρώσει ενώ παράλληλα δίνετε τη συγκατάθεση σας με τη χορήγηση των στοιχείων αυτών το diamondpharmacy.gr να διατηρεί τον κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να επιτρέπει την πρόσβαση σας στο Λογαριασμό σας κάθε φορά που εσείς συνδέεστε. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στο diamondpharmacy.gr

3. Αγορά Προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα:Για την ολοκλήρωση και εκτέλεση κάθε οnline παραγγελίας, είτε επιλέξετε την αγορά ως επισκέπτης, είτε ως μέλος του diamondpharmacy.gr είναι απαραίτητη η χορήγηση εκ μέρους σας προσωπικών σας πληροφοριών, που αφορούν κυρίως τις προτιμήσεις πληρωμής, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον τόπο παράδοσης των προϊόντων σας. Τα δεδομένα αυτά το diamondpharmacy.gr τα χρησιμοποιεί για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, δηλαδή για την εκτέλεση της παραγγελίας σας με την πώληση των προϊόντων και την παράδοση αυτών στη διεύθυνση που μας δηλώσατε (μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε), καθώς και για την πραγματοποίηση της πληρωμής εκ μέρους σας. Με τη χορήγηση των προσωπικών σας στοιχείων κατά το στάδιο της παραγγελίας και για την εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ μας, θα αποστείλουμε στο e-mail που μας έχετε δώσει τη γνωστοποίηση παραλαβής και εκτέλεσης της παραγγελίας καθώς και τον Αριθμό αποστολής του δέματος σας που σχετίζεται με την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τόσο το e-mail σας όσο και το τηλέφωνό σας για να σας αποστείλουμε μήνυμα σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας ή για να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία που θα σας παραδώσει τα προϊόντα σε περίπτωση κάποιου προβλήματος ή και για οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία μαζί σας ή ειδοποίηση.

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες (εκτός απο την …………..) Σε περίπτωση που επιλέξετε ολοκλήρωση συναλλαγής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank η οποία και διαχειρίζεται την πληρωμή σας. Θα πρέπει να χορηγήσετε το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Εμείς δεν λαμβάνουμε γνώση, ούτε τηρούμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ούτε τους κωδικούς σας. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή στο περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank θα πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα (υπάρχει timer) έτσι ώστε να επανέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επομένως για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

5. Υπεύθυνος επεξεργασίας

Για κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που διενεργείται από το diamondpharmacy.gr ή τους συνεργάτες του, αποκλειστικά για τους σκοπούς και κατά τον τρόπο που το diamondpharmacy.gr καθορίζει, Υπεύθυνος Επεξεργασίας θεωρείται το φαρμακείο με την επωνυμία «ΜΗΤΚΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».

6. Eπεξεργασία των δεδομένων σας

To diamondpharmacy.gr δεν πωλεί, μισθώνει ή μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές (δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις), καθώς και δεν συλλέγει και δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανήλικων παιδιών, εκτός εάν έχει τη ρητή συγκατάθεση των γονέων τους. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο μας και επικοινωνώντας με το diamondpharmacy.gr δια ηλεκτρονικών μέσων (π.χ. σύμβασης πώλησης), εξουσιοδοτείτε την επεξεργασία και τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ειδικότερα ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τα κατωτέρω:

• Στην Google, σύμφωνα με όσα αναφέραμε ήδη ανωτέρω, ιδίως για τη χρήση των υπηρεσιών Google Analytics & Google Adwords για το δίκτυο διαφημίσεων Goodle Display και το δίκτυο Google Search.

• Στην Generation Y, για την παροχή υπηρεσιών Newsletter.

• Όλοι οι παραπάνω φορείς έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνοι με την διακρατική συμφωνία γνωστή ως EU-U.S Privacy Shield.

• Σε τρίτους που παρέχουν στο diamondpharmacy.gr υπηρεσίες σχετικές με τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όπως για παράδειγμα developers, data analysts, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων και πληροφοριών των υποκειμένων, αυστηρά για το σκοπό της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών τους προς εμάς.

• Σε service providers για τη φιλοξενία της βάσης δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.

• Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων.

• Σε πιστωτικά ιδρύματα, για την πρόσβαση στην πλατφόρμα μας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απευθείας από τα πιστωτικά ιδρύματα αυτά, όπως έχουμε ήδη περιγράψει.

• Σε μεταφορικές εταιρείες, για την παράδοση της παραγγελίας σας

• Σε ειδικούς διαδόχους: Σε περίπτωση που το diamondpharmacy.gr υποβληθεί σε μια επιχειρηματική αλλαγή, όπως συγχώνευση, εξαγορά από άλλη εταιρεία, ή πώληση όλων ή μέρους των περιουσιακών στοιχείων της, μπορεί να μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και δεδομένα των Χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, στο διάδοχο οργανισμό. Εάν σημαντικές αλλαγές επέλθουν στις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων του diamondpharmacy.gr ως αποτέλεσμα της επιχειρηματικής μετάβασης, το diamondpharmacy.grθα σας ενημερώσει πριν από τη μεταφορά των προσωπικών δεδομένων σας.

7. Περίοδος Διατήρησης

Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται στη βάση μας μόνο για όσο χρονικό διάστημα έχουμε συμβατικό ή νόμιμο δικαίωμα ή είναι απαραίτητο να τα διατηρούμε. Δεδομένου ότι αυτό δεν μπορούμε να το καθορίζουμε εκ των προτέρων, η περίοδος διατήρησης μπορεί να είναι διαφορετική από Χρήστη σε Χρήστη. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, η συμβατική μας σχέση διακοπεί, ενδέχεται να κρατήσουμε ορισμένα από τα δεδομένα σας για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται (π.χ. σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε καλύπτεται από κάποια εγγύηση) και σε κάθε περίπτωση μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων μας. Όλα τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς θα διαγράφονται σε περίπτωση που επιλέξετε να διαγράψετε το Λογαριασμό σας από το diamondpharmacy.gr ή σε περίπτωση που μας το ζητήσετε εσείς να το κάνουμε (τηλεφωνικά στο 2551025181 ή μέσω email στο info@diamondpharmacy.gr), εκτός εάν υποχρεούμαστε να τηρήσουμε όλα ή ορισμένα εξ αυτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει νόμου (π.χ. αναφορικά με τα φορολογικά παραστατικά των πωλήσεων προς εσάς). Σε περίπτωση που ζητήσετε απλά τη διαγραφή από το newsletter μας, τα δεδομένα σας θα διαγράφονται απευθείας από τους αντίστοιχους διανομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. MailChimp). Επίσης, σε περίπτωση σύμβασης πώλησης (είτε ως επισκέπτης, είτε ως μέλος) με το diamondpharmacy.gr εύλογος χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι τα πέντε έτη από την ολοκλήρωση της σύμβασης πώλησης. Όπως περιγράφουμε και πιο κάτω, σεβόμενοι πλήρως τα ειδικά χαρακτηριστικά ορισμένων από τα προϊόντα μας που μπορεί να αγοράζετε, δίνεται πρόσβαση στις προηγούμενες παραγγελίες σας στη βάση δεδομένων μας μόνο σε όσους εργαζομένους/συνεργάτες μας είναι απαραίτητοι για την εκτέλεση και ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας, ενώ κρυπτογραφούμε τα στοιχεία όσων πελατών μας αγόρασαν online χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι χρήστες, σύμφωνα με τα παραπάνω.

8. Τα δικαιώματα σας Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκήσετε όλα τα δικαιώματα σας, σύμφωνα με τον GDPR, δηλαδή:

• Δικαίωμα στην διόρθωση δεδομένων

• Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

• Δικαίωμα Διαγραφής Δεδομένων

• Δικαίωμα αποκλεισμού της επεξεργασίας

• Δικαίωμα ενημέρωσης

• Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω επιλογές στη σελίδα του λογαριασμού σας επιλέγοντας "GDPR Εργαλεία"

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2551025181 ή στο email info@diamondpharmacy.gr και εμείς θα πράξουμε το αμεσότερο δυνατό τα απαραίτητα.

9. Ασφάλεια των Δεδομένων σας

Το diamondpharmacy.gr αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια τους. Οι χρήστες/επισκέπτες ωστόσο πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

Αποθήκευση Αρχείων σε Φυσική Μορφή: To diamondpharmacy.gr μπορεί να τηρεί αρχεία σε φυσική μορφή, τα οποία περιέχουν προσωπικά σας δεδομένα (όπως συμβόλαια, τιμολόγια, φόρμες συναίνεσης κ.α.) Διατηρούμε αυτά τα αρχεία σε φυλασσόμενος χώρους που προστατεύονται από κλειδαριές και στους οποίους έχουν πρόσβαση μόνο όσοι υπάλληλοι ή συνεργάτες μας χρειάζονται για σκοπούς που περιγράφονται στη σύμβαση εργασίας τους.

Ηλεκτρονική Αποθήκευση: Κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων των ιστοτόπων που διατηρούμε. Για την πρόσβαση σε αρχεία που εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα στο δίκτυο μας, απαιτούνται ειδικοί κωδικοί οι οποίοι παρέχονται μόνο σε όσους υπαλλήλους ή συνεργάτες μας απαιτείται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία. Το δίκτυο μας προστατεύεται επιπλέον από προστασία απέναντι σε ιούς (antivirus) και τοίχο προστασίας (firewall).

Μεταφορά αρχείων: Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησης σας (browser) είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία: Τα δεδομένα που θα μας σταλούν με email προστατεύονται μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται. Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους, όπως και στις αρχές, εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

10. Cookies

Το diamondpharmacy.gr έχει πολύ περιορισμένη χρήση cookies για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι πολύ μικρά αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για επαναπροσανατολισμό, μάρκετινγκ, αναγνώριση, πωλήσεις ή άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Δεν χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων που αποθηκεύουν cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας, αλλά ενδέχεται να εμποδιστεί η σωστή λειτουργία του ιστότοπού μας. Για περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στο άρθρο της Wikipedia σχετικά με τα cookies HTTP.